Zakelijk

Medewerkers die lekker in hun vel zitten en zich met plezier inzetten om uw bedrijf goed te laten draaien, daar kunt u op bouwen. Fitte werknemers met de juiste mentaliteit, daar komt u verder mee. Helaas is de realiteit dat een groot deel de werkenden in Nederland, kampt met fysieke en mentale klachten. Klachten die vaak stress gerelateerd zijn.

Stress kan invloed hebben op de werksfeer, op de concentratie en de persoonlijke effectiviteit. Wanneer uw medewerkers uitvallen, kunnen de verzuimkosten hoog oplopen.

De nood is hoog om te focussen op preventieve hulp. Uit onderzoek is gebleken dat er 4 miljoen verborgen burn-outs zijn. En dat 80% van de burn-out gevallen uitval niet aan zien komen [bron: CBS, TNO, NCPSB]. Thuiswerkers hebben vaker last van schouder, nek of arm sinds het thuiswerken door corona. Volgens ArboNed gaat om maar liefst 41%.

Om uw medewerkers gezond aan het werk te houden is CMB Coaching een samenwerking aangegaan met MTP Fysiotherapie. Samen zetten wij ons in voor het creëren van bewustwording met als doel duurzame inzetbaarheid.

MTP Fysiotherapie

MTP Fysiotherapie

De toppers van Medical Topsport Professional Fysiotherapie zijn deskundig, professioneel en helpen u graag om van blessures af te komen.

Dit geroutineerde team is met hun verschillende specialisaties en multidisciplinaire samenwerkingen bij uitstek geschikt om hulp te bieden op zowel preventief, curatief als sportief vlak.

MTP Fysiotherapie heeft meerdere locaties: Alphen aan den Rijn, Purmerend, Zoetermeer en Leiderdorp.

Voor meer informatie over onze complete aanpak voor duurzame inzetbaarheid klik hier“.

CMB Coaching Zakelijk

Bewustwording

Bewustwording staat centraal in het werk van zowel MTP Fysiotherapie als CMB Coaching. Alleen als je herkent wat je doet, kan je veranderingen toepassen.

Wil je (stress-) klachten verminderen, dan moet je eerst inzien hoe je je eigen (stress-) klachten creëert.

Vervolgens kan je door bewuste keuzes te maken, kiezen voor werkhouding of gedrag wat meer oplevert dan kost.

Bewustzijn is onomkeerbaar. Als je het eenmaal inziet, kan je niet meer terug naar het onbewuste. Dat maakt bewustwording effectief en duurzaam.

Wie in gezondheid investeert, komt verder.

Het welbevinden van zowel werkgevers als medewerkers is een kostbaar goed. Wij zetten ons in om fysieke en mentale klachten te voorkomen en daarmee uitval van medewerkers te beperken. Ook bieden wij hulp aan medewerkers met lichamelijke klachten of stress klachten.

Wilt u aandacht besteden aan gezondheid en vitaliteit binnen uw bedrijf? Dan gaan wij graag met u in gesprek. U kunt hier contact met ons opnemen.

Wat CMB Coaching voor u kan verzorgen:

Webinars

CMB Coaching geeft informatieve en inspirerende webinars over stress preventie en beter voelen op je werk.

Meer informatie over webinars

Workshops

Iets bijleren en direct aan de slag. CMB Coaching verzorgt workshops met oefeningen die praktisch toepasbaar zijn in denk-, werk- en leefwijze.

Door naar de workshops

Coaching & Training

Tot op de centimeter begrijpen waarom je doet zoals je doet. Leren patronen te doorbreken en bewuste keuzes te maken die meer opleveren dan kosten.

Optimale effectiviteit door training

When people support each other, incredible things happen.