Workshops

Bewustwordings workshops, trainingen en presentaties.

Op zoek naar een leuke workshop? Hieronder vind je mijn aanbod workshops. Leer je onbewuste drijfveren kennen samen met anderen, of leer hoe je broer of zus de wereld op een andere manier beleeft dan jij. Interesse in een zakelijke workshop of training voor je team over communicatie? Ook dan heb ik een interessant aanbod.

Aanbod workshops & trainingen

Ontdek je onbewuste drijfveren

Altijd al willen weten waarom je doet wat je doet? Waarom je steeds weer in je oude patronen valt? Met deze workshop leer je samen met anderen jezelf kennen.

Broers en zussen workshop

Waren jullie dikke maatjes en zien jullie elkaar tegenwoordig minder? Is jullie band pas hechter geworden nadat jullie uit huis gingen wonen? Dan is dit een leuke workshop voor jou en je broer(s) en/of zus(sen)! Een gezellige middag met de broer/zus relatie in de hoofdrol.

Communicatie training voor teams

Niets zo vervelend als miscommunicatie. Het is een bron van frustraties en stress in een team. Goede communicatie daarentegen draagt bij aan een prettige werksfeer, optimale resultaten, inspiratie en begrip. Een boeiende workshop over spreken, luisteren en feedback geven!

Agenda

DATUMWORKSHOPPLAATSEN BESCHIKBAAR
vrijdag 14 februari 2020Ontdek je drijfveernog 2 plaatsen beschikbaar
vrijdag 6 maart 2020Broers & zussennog 6 plaatsen beschikbaar
vrijdag 1 mei 2020Ontdek je drijfveernog 6 plaatsen beschikbaar
vrijdag 3 juli 2020Broers & zussennog 6 plaatsen beschikbaar