Workshops

Actief werken aan stress preventie door bewustwording. Daar zijn workshops ideaal voor. Met een mix aan inzicht, oefeningen en begeleiding, krijg jij op praktische wijze een boost om net even dat stapje te maken, wat jou gaat helpen om van die stress-rotonde af te komen. CMB Coaching verzorgt workshops met oefeningen die praktisch toepasbaar zijn in denk-, werk- en leefwijze.

Wensen & Grenzen

Wensen en grenzen spelen een hoofdrol bij het ontstaan van stress. Wanneer jouw wensen (verwachtingen, idealen, verlangen) in de realiteit niet ingelost worden, dan geeft dat stress.

Stress ontstaat ook wanneer grenzen overschreden worden. In deze wensen & grenzen workshop leer je bewuster omgaan met je wensen & grenzen, dit helpt stress te verminderen.

Wordt bewust hoe je met je wensen en grenzen omgaat. Dit heeft een grote impact op hoe je je voelt.

Naar workshop Wensen & Grenzen.

Workshop Communicatie

Communicatie

Niets zo vervelend als miscommunicatie. Het is een bron voor onbegrip, van ergernissen en stress.

Goede communicatie daarentegen draagt bij aan een goede werksfeer, optimale resultaten, inspiratie en onderling begrip.

Een boeiende workshop over spreken, luisteren en feedback geven & ontvangen!

Wordt bewust van de manier waarop je communiceert. Dit heeft impact op jezelf en op anderen.

Naar workshop Communicatie.

Workshop Drijfveren

Drijfveren

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onze onbewuste drijfveer vrijwel al ons gedrag bepaalt. Dus die moet op tafel als je wilt begrijpen waarom je doet wat je doet.

In deze workshop bespreken we de 9 persoonlijkheidstypes. Ieder persoonlijkheidstype wordt aangestuurd door onbewuste overtuigingen ofwel drijfveer. In deze workshop brengen we drijfveren in kaart.

Wordt bewust van de drijfveer achter je gedrag. Dit heeft grote impact op de keuzes die je maakt in je denk-, werk- en leefwijze.

Naar workshop Onbewuste drijfveren.

Bewustwording workshops

Bewustwording van de motivatie achter je doen & laten speelt een hoofdrol in deze workshops. Bewuste mensen maken betere keuzes. Ze kunnen bewust kiezen voor gedrag wat ze meer oplevert dan kost. Deze workshops zijn gericht op stress preventie.

Online & offline workshops

vaIk werk zowel online als offline. Ook voor de workshops geldt dat deze zowel online als offline te boeken zijn.
De locatie voor offline workshops bespreken we in overleg.

CMB Coaching verzorgt ook webinarscoaching en training.

Duurzame inzetbaarheid

Het welbevinden van zowel werkgevers als medewerkers is een kostbaar goed. Om uw medewerkers gezond aan het werk te houden is CMB Coaching een samenwerking aangegaan met MTP Fysiotherapie. Samen zetten wij ons in voor het creëren van bewustwording met als doel duurzame inzetbaarheid.

Wilt u aandacht besteden aan gezondheid en vitaliteit binnen uw bedrijf? Dan gaan wij graag met u in gesprek. U kunt hier contact met ons opnemen.

Wat klanten zeggen

Denise (25, Harderwijk)

“Nadat ik in een burn-out terecht kwam begon een ware zoektocht naar datgene wat mij zou helpen. Uiteindelijk ben ik bij Christy terecht gekomen, en ja, dit is waar ik naar opzoek was! Het heeft mij zoveel inzicht en bewustwording gegeven. Ik herken nu mijn onbewuste drijfveren en weet hoe ik hier anders mee om kan gaan. Het is een les geweest die ik mijn hele leven kan meenemen!”

Agnes (47, Deventer)

“Christy is een persoonlijke en doortastende coach. Ze helpt je inzicht te geven in je onbewuste drijfveren, in waarom je doet wat je doet. Heb je dat eenmaal door, dan leer je hoe je je beperkende patronen kan doorbreken. Christy is in staat de kern van je probleem te raken, zodat er ruimte ontstaat voor bewustwording en het maken van keuzes die gezond voor je zijn.”

Froukje (28, Woerden)

“Een absolute aanrader voor iedereen die in de knoop zit met zichzelf of voor wie zich persoonlijk verder wil ontwikkelen. Ik had nooit verwacht dat het zoveel rust kon geven om alleen maar te weten (en vooral: te accepteren!) wat mezelf drijft, waarom ik dingen doe & denk. Heerlijk! Bizar dat 5 sessies zo’n omslag kunnen geven.“