Workshop

Wat is jouw onbewuste drijfveer?

Hoe zou het voor je zijn:

Dat je door krijgt waarom je doet wat je doet?
Als jij begrijpt hoe je onbewust stress organiseert?
Om uit de ‘opbrandt modus’ te blijven?
Door te krijgen welk effect jouw gedrag heeft op jezelf en op anderen?

Ontmoet jezelf. Dat is prettiger dan jezelf tegenkomen!

Een ontmoeting met jezelf. Dat is wat je krijgt als je ontdekt door welke onbewuste drijfveer jouw gedrag aangestuurd wordt. Leer je je drijfveer kennen, dan begrijp je waar je keuzes, interpretaties en gedrag vandaan komen. Daarmee krijg je meer begrip voor jezelf.

Door je drijfveer te ontdekken ga je begrijpen door welke bril je naar jezelf en de wereld kijkt. Hierdoor optimaliseer je je zelfkennis en krijg je een eerlijk zelfbeeld. Je gaat jouw ideaalbeelden herkennen die niet of nauwelijks haalbaar zijn. Door deze ideaalbeelden na te jagen put je jezelf uit. Je gaat patronen zien die je veel kosten en nauwelijks iets opleveren.

Onze drijfveren bepalen ons gedrag.

Workshop drijfveren ontdekken

Het is wetenschappelijk aan te tonen dat we 95% onbewust doen. Hierdoor komen we in patronen terecht. Soms krijgen we last van die onbewuste patronen en krijgen we het gevoel dat we vast lopen. Soms hebben we niet door dat we ergens last van hebben en denken we dat frustraties & stress nu eenmaal bij het leven horen.

Als je je onbewuste drijfveer in kaart brengt krijg je antwoord op al je vragen. Je gaat ongezonde patronen herkennen en op den duur leren doorbreken.

Wat je kan verwachten

De workshop is voor een groep van maximaal 6 personen. Na een korte inleiding waarin ik jullie vertel over drijfveren en overtuigingen, gaan we op zoek naar ieders overtuigingen.

Ik stel vragen en luister in de antwoorden naar de manier waarop iedereen betekenis geeft. Wat jullie normen en waarden zijn en op welke waarden jullie keuzes & beslissingen afwegen. Daarnaast krijgen jullie een opdracht die je met elkaar gaat uitwerken. Samen bespreken we hoe dat ging.

Doordat we in deze workshop met meerdere mensen zijn, krijg je door dat iedereen vanuit zijn of haar eigen wereldbeeld handelt, denkt en voelt.

Jouw V-cirkel

Zoals DNA het materiaal is waarin erfelijke informatie is vastgelegd, zo is de V-cirkel de blueprint die psychologische informatie in kaart brengt. Jij krijgt uitleg over jouw V-cirkel.

Jouw V-cirkel zegt iets over jouw persoonlijkheid en persoonlijke ambitie. Het wordt duidelijk welke ideaalbeelden je najaagt. En welk stukje van de werkelijkheid je liever uit de weg gaat.

Je krijgt een eerlijk beeld van jezelf, met de daarbij horende kernkwaliteiten en ontwikkel punten die je pas effectief in kan zetten wanneer je je bewust bent van deze eigenschappen.

Wanneer je ontdekt wat jouw psychologische blueprint is, krijg je antwoord op al je vragen. Je ziet in hoe je onbewust stress organiseert en leert wat je kan doen om opbranden te voorkomen.

Investering

Particulier: 125 Euro per persoon inclusief 21% btw.
Tijd investering: van 09.00 tot 15.00 uur.
Lokatie: CMB Coaching te Driebruggen.

Veelgehoorde feedback over het ontdekken van drijfveren

Drijfveren ontdekken
  • Dit zou iedereen moeten weten!
  • Had ik dit maar eerder geweten!
  • Dit zou op scholen gegeven moeten worden.
  • Hier kan ik wat mee.
  • Dit gaat echt over mij.
  • Wat bijzonder dat iemand die mij niet kent, zo duidelijk kan omschrijven hoe ik in elkaar zit.
  • Nu begrijp ik echt waarom ik doe wat ik doe!

Klanten aan het woord

Sarah (37) Arnhem

Dank voor je heldere feedback, uitleg en integere werkwijze. Het is absoluut interessant hoe drijfveren mensen doorgronden en samenvatten van eigenschappen. Ik ben ervan overtuigd dat jouw werkwijze als coach mensen goed ondersteuning kan bieden om zich gebalanceerd te ontwikkelen.

Louise (42) Zoetermeer

Verhelderend gesprek met mooie inzichten en handvaten. Christy weet op een rustige manier tot de kern te komen. Een aanrader!

Marianne (39) Reeuwijk

Bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ongelofelijk hoe je met een aantal vragen iemands drijfveren en motivatie kan vinden. Het geeft meer inzicht in je eigen en in mijn geval ook mijn mans denkwijze, motivatie en keuzes. Hier kunnen wij wat mee.

Marja (47) Bodegraven

Een super leuke sessie bij Christy gedaan. Wat is dit leerzaam en zo bijzonder om dat inzicht in jezelf te mogen krijgen! Twijfel je of je dit ook moet doen, nou gewoon doen het is zo gaaf.

Beatrix (43) Reeuwijk

Een prettige, ontspannen sfeer. Christy geeft helderheid en inzicht in je gedrag en waarom je iets wel, dan niet doet. Een eyeopener. Aanrader voor iedereen.

Marleen (39) Groene Hart

Wat was dit leuk en leerzaam. Het geeft je echt een stukje inzicht in jezelf. De manier van denken en handelen. Onbewust, dus ik had het zelf niet door. En dat is dan juist zo leuk! Er was een prettige open sfeer. Een aanrader voor iedereen eigenlijk want het kan je helpen anders naar jezelf te kijken maar geeft ook inzicht in relaties.