Webinars

Webinars over stress preventie en beter voelen op je werk zijn ideaal om via de digitale wereld te leren en inspireren. Je bewust te worden van je doen & laten. Zelfreflectie is een van de krachtigste remedies tegen stress. Het maakt niet uit waar je bent, je kunt altijd op jezelf reflecteren en daarmee kan dat net zo goed vanachter je eigen scherm.

Stress Preventie

Christy was ’twenty-something’, werkte in het buitenland en kreeg klachten aan nek, rug en armen. Ze werd ontslagen omdat ze vanwege RSI (KANS) haar werk niet meer kon uitvoeren.
RSI is vaak stress gerelateerd. Stress bleek een struikelblok te zijn.

Juist omdat één van de valkuilen is dat je niet door hebt hoe je zelf stress creëert, kunnen we allemaal te maken krijgen met (chronische) stress.

In dit webinar worden 5 stress struikelblokken besproken. Wat je kunt doen om niet in de stress valkuil terecht te komen. En hoe je eruit komt mocht je er toch intrappen.

Beter voelen op je werk

Welke invloed heb jij op de manier waarop je leeft, leert werkt, communiceert en hoe je bent in relaties?

Dit webinar gaat over persoonlijk leiderschap. Reflecteren op wat je doet en wat het effect daarvan is op jezelf en op anderen.

Welke verantwoording ligt bij jou over hoe je je voelt? Wanneer zorg je goed voor jezelf en wat brengt het jou goed voor anderen te zorgen?

Beter voelen door beter te voelen. Hoe ga jij om met emoties op de werkvloer? Wat heb je ervoor nodig om je goed te voelen en je uit te spreken over hoe jij je voelt?

Webinars

De digitale manier van samenkomen en leren is niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. De webinars van CMB Coaching geven je inzicht in hoe je omgaat met stress en de keuze die je hebt om je beter te voelen op je werk.
Interesse? Neem contact op om een webinar te boeken.

CMB Coaching verzorgt ook workshops, coaching en training.

Duurzame inzetbaarheid

Het welbevinden van zowel werkgevers als medewerkers is een kostbaar goed. Om uw medewerkers gezond aan het werk te houden is CMB Coaching een samenwerking aangegaan met MTP Fysiotherapie. Samen zetten wij ons in voor het creëren van bewustwording met als doel duurzame inzetbaarheid.

Wilt u aandacht besteden aan gezondheid en vitaliteit binnen uw bedrijf? Dan gaan wij graag met u in gesprek. U kunt hier contact met ons opnemen.