Verdiepings-dagen

In een onbewaakt ogenblik leef je zo weer verder op de automatische piloot. Bewust zijn van wat je doet en waarom je dat doet, daar heb je de rest van je leven iets aan. Het is wel zo prettig om dat op een goed niveau toe te blijven passen en je persoonlijke ontwikkeling te blijven onderhouden en verdiepen.

Persoonlijke ontwikkeling is een proces. Zoals werken aan je fysieke lichaam dat ook is. Een six-pack krijg je ook niet na 1x buikspieroefeningen doen.

Ben je je eenmaal bewust van je drijfveren, dan kan je werken aan meer verdieping en nieuwe inzichten.

Een verdieping dag is een vaste dag waar we in een sessie van 3 uur de verdieping opzoeken van jouw type.

  • Dit doen we in kleine groepjes van minimaal 3 en max 6 personen.
  • Door dit te doen met mensen van andere types ga je nog meer zien wat het effect van jouw gedrag is op mensen van een ander type.
  • In de realiteit woon, werk en leef je ook met andere mensen. Dit is een uitstekende manier om jouw bijgestelde overtuigingen te oefen met mensen die zich ook bewust zijn van hun drijfveren.
  • Je blijft bezig met de materie, goed voor de motivatie om te blijven werken aan jezelf.
  • Door training en middels opdrachten zorg je voor verdieping.

 

Je kan een verdiepings-dag bijwonen als je het programma ‘Doorbreek je automatische patroon’ hebt gedaan. Je kan losse dagen boeken voor 47.50 euro inclusief 21% btw, of je betaalt 225 euro inclusief 21% btw voor 5 dagen.

 

BOEK NU

 

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”
~ John Lennon