2. Patroon doorbreken

Je hebt in stap 1 geleerd wat je onbewuste drijfveer is en met dit inzicht wil je aan de slag.

In stap 2 van dit programma ga je stap voor stap je drijfveer herkennen en overtuigingen opsporen. Je gaat inzien dat deze overtuigingen je iets gebracht hebben, maar dat ze je met name ook iets kosten. Daar heb je lange tijd genoegen mee genomen. Maar nu werkt het niet langer voor je en ben je toe aan een nieuwe stap en een nieuwe fase in je leven.

We nemen een deep dive in je type en brengen de details van je drijfveer verder in kaart. Je krijgt tot op de centimeter duidelijk door welke overtuigingen je wordt aangestuurd. Hierdoor kun je automatische patronen structureel doorbreken door beperkende overtuigingen bij te stellen.

Je gaat ervaren hoe bevrijdend dat voelt. Waar je voorheen leefde op de automatische piloot, krijg je nu de regie in handen. Je gaat keuzes maken die beter bij je passen en aansluiten bij de persoon die je wil zijn. Daardoor laad je weer op en kom je beter in balans.


Denise:
“Nadat ik in een burn-out terecht kwam begon een ware zoektocht naar datgene wat mij zou helpen. Uiteindelijk ben ik bij CMB coaching terecht gekomen, en ja, dit is waar ik naar opzoek was! Ik ben door de prettige coaching sessies gaan inzien hoe ik vroeger alles op de automatische piloot deed. Het heeft mij zoveel inzicht en bewustwording gegeven. Ik herken nu mijn onbewuste drijfveren en weet hoe ik hier anders mee om kan gaan. Tijdens de fijne begeleiding van Christy kon ik rekenen op een luisterend oor en oprecht begrip. Maar ook de kritische vragen werden gesteld, en deze hebben mij geleerd om echt naar mezelf te kijken en een verandering te kunnen maken. Het is een les geweest die ik mijn hele leven kan meenemen!”


Waarom deelname aan dit programma een no-brainer is:

Je wil je stress patroon duurzaam doorbreken. Dit programma geeft je de inzichten die je nodig hebt.

Als je begrijpt hoe het werkt en het eenmaal kunt, dan verleer je het niet. Je wil niet meer terug naar je oude manier omdat je in ziet wat dat je gekost heeft. Je nieuwe overtuigingen helpen je om meer uit het leven te halen en als je dat eenmaal door krijgt, wil je niet anders meer.

Dreig je even uit balans te raken, dan kan je door je opgedane kennis & ervaring de juiste stappen nemen. Daarmee voorkom je terugval in oud gedrag. Dit zorgt weer voor duurzame ontwikkeling.

Geef burn-outs geen kans, wordt je bewust van je drijfveer en doorbreek je stress patroon!


Investering voor dit programma.

Stress en Burn-out Preventie

Dit programma bestaat uit vijf 1 op 1 sessies waarbij we het proces doorlopen:
Ontdekken door welke drijfveer je aangestuurd wordt, je drijfveren gaan herkennen en onderzoeken, inzichten toepassen, nieuwe overtuigingen integreren en je stress patroon doorbreken. De stappen staan uitgebreid beschreven in de inhoud van het programma.

Particulier: 825 Euro per persoon inclusief 21% btw.
Zakelijk: 825 Euro per persoon exclusief 21% btw.
Tijd investering: 5 x 90 minuten, we plannen 1 sessie per maand in.
Evt. reiskosten *: 0,19 Euro per kilometer exclusief 21% btw.

* Lokatie in overleg. Dit kan bij CMB coaching in Driebruggen, bij u op kantoor en is tevens mogelijk via online gesprekken.

Je ontvangt naast de sessies trainings materiaal en een boek van Monique Schouten psycholoog en oprichter van de V-cirkel Academie.

Is de afstand te groot, woon je ver weg of ben je bijvoorbeeld in het buitenland, dan kunnen de sessies ook online plaatsvinden.

Wat betekent het voor jou om stress vrij te zijn en zelf de controle te hebben over je leven?

“Zelfinzicht het meest waardevolle cadeau dat je jezelf of een ander kan geven!”