Patroon doorbreken

Ben jij toe aan minder stress? Wil jij je stress patroon doorbreken? Dan is het zaak om bewust te worden van de onbewuste overtuigingen die jouw aansturen. Met dat inzicht kan je patronen doorbreken en meer rust en voldoening uit het leven halen.

Je bent klaar met de stress en kijkt er naar uit je gewoon weer eens ontspannen te voelen. De druk is al langere tijd onverminderd. Je hebt steeds tegen jezelf gezegd:”Nog even vol houden, het wordt straks minder.” Maar ondertussen verandert er weinig, en weet jij dat jij iets veranderen moet.

Je bent hier aan het goede adres om automatische patronen te doorbreken.

Hoe zou het voor je zijn:

Als je het gevoel hebt dat jij vat op de situatie hebt?
Als je gewoon eens doet wat je wil, in plaats van te voldoen aan alle verplichtingen?
Als er rekening gehouden wordt met jou?
Om een fijne verbinding met anderen te hebben?
Als je weet wat jij eraan kunt doen om je situatie blijvend te verbeteren?


Denise:
“Nadat ik in een burn-out terecht kwam begon een ware zoektocht naar datgene wat mij zou helpen. Uiteindelijk ben ik bij CMB coaching terecht gekomen, en ja, dit is waar ik naar opzoek was! Ik ben door de prettige coaching sessies gaan inzien hoe ik vroeger alles op de automatische piloot deed. Het heeft mij zoveel inzicht en bewustwording gegeven. Ik herken nu mijn onbewuste drijfveren en weet hoe ik hier anders mee om kan gaan. Tijdens de fijne begeleiding van Christy kon ik rekenen op een luisterend oor en oprecht begrip. Maar ook de kritische vragen werden gesteld, en deze hebben mij geleerd om echt naar mezelf te kijken en een verandering te kunnen maken. Het is een les geweest die ik mijn hele leven kan meenemen!”


Waarom deelname aan dit programma een no-brainer is:

Je wil je stress patroon duurzaam doorbreken. Dit programma geeft je de inzichten die je nodig hebt. We brengen je onbewuste drijfveer in kaart met de daarbij horende beperkende overtuigingen. We stellen je overtuigingen bij zodat je structureel patronen gaat doorbreken.

Als je begrijpt hoe het werkt en het eenmaal kunt, dan zal je hier altijd plezier van hebben. Je wil niet meer terug naar je oude manier omdat je in ziet wat dat je gekost heeft. Je nieuwe overtuigingen helpen je om meer uit het leven te halen en als je dat eenmaal door krijgt, wil je niet anders meer.

Wanneer je je bewust bent van je drijfveren, heb je sneller door wanneer jouw zelfsaboteur met je aan de haal gaat. Je kunt daardoor sneller de regie pakken waardoor jij invloed hebt over je leven.

Geef burn-outs geen kans, wordt je bewust van je drijfveer en doorbreek je stress patroon!


Zo wordt het duidelijk waar jij onbewust mee worstelt.
Zal je automatische patronen doorbreken.
Krijgt je vat op de situatie.
Je zal betere keuzes maken en meer uit het leven halen.
Zal je blijvend plezier hebben van dit programma!


Investering voor dit programma.

Dit programma bestaat uit vijf 1 op 1 sessies waarbij we het proces doorlopen:
Ontdekken door welke drijfveer je aangestuurd wordt, je drijfveren gaan herkennen en onderzoeken, inzichten toepassen, nieuwe overtuigingen integreren en je stress patroon doorbreken. De stappen staan uitgebreid beschreven in de inhoud van het programma.

De investering is 575 euro inclusief 21% btw. Je ontvangt naast de sessies trainings materiaal en een boek van Monique Schouten psycholoog en oprichter van de V-cirkel Academie.

Is de afstand te groot, woon je ver weg of ben je bijvoorbeeld in het buitenland, dan kunnen de sessies ook online plaatsvinden.

Wat betekent het voor jou om stress vrij te zijn en zelf de controle te hebben over je leven?

“Zelfinzicht het meest waardevolle cadeau dat je jezelf of een ander kan geven!”