3. Verdieping

Persoonlijke ontwikkeling is een proces dat onderhouden moet worden. Verdieping in je drijfveren is een bijzonder effectieve manier van ontwikkeling.

Er valt zoveel leuks uit het leven te halen wanneer je bewuste keuzes maakt en je regie krijgt over je automatische piloot! Voorwaarde is wel dat je actief met je drijfveren aan de slag gaat.

Mensen ervaren zoveel minder frustraties wanneer ze betere keuzes maken en betere keuzes verhoogt je persoonlijke effectiviteit. Zelfinzicht zorgt ervoor dat je op een zuivere manier kan communiceren, dat is erg prettig voor jezelf en vaak ook voor anderen.

Next level

Verdiepingsdagen geven jou de gelegenheid om jezelf beter te leren kennen. Met ieder nieuw inzicht schaaf je weer een stukje verder aan de beste versie van jezelf. Het zet je weer even op scherp. Het wordt steeds makkelijker in te zien wat de beste keuze is voor jou. Wat zijn jouw grenzen, en welke grenzen wil je verleggen?

Samen met anderen

Daarnaast krijg je een kijkje in de belevingswereld van anderen. Wellicht is over jezelf praten met anderen erbij aan het begin onwennig voor je. Het is echter zo dat iedereen die deze uitdaging aangaat er echt iets voor terug krijgt.

De support, opmerkingen en verhalen van anderen laten je juist inzien dat iedereen vanuit zijn eigen wereldbeeld opereert. Dat gebeurt je dagelijks met andere mensen om je heen, maar dan is het vaak lastig je vinger te leggen op wat er nu speelt. Tijdens een verdiepingsdag kunnen we precies benoemen wat er gebeurd. Dat is lekker duidelijk en vaak is het een opluchting om te begrijpen wat er speelt.

Zo krijg je niet alleen verdieping in je eigen drijfveren, maar ga je drijfveren van anderen ook beter begrijpen, waardoor je nog beter door krijgt wat van jou is en wat van een ander.

Je zult ook zien dat jouw communicatie steeds zuiverder wordt naar mate je jouw wereldbeeld en dat van de ander beter begrijpt. Begrip maakt mild.

Persoonlijke groei is iets om aan te blijven werken. Net zoals het belangrijk is je lichaam in goede conditie te houden, geldt dat ook voor je geest. Mindset = training.

Hoe ziet een verdieping dag eruit?

Op verdiepingsdagen zijn we met een kleine groepje van ongeveer 4 personen, zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is. We werken met een model, een vraag of een dilemma wat we voor iedereen gaan uitwerken, zodat je met een nieuwe overtuiging en een haalbaar doel weer naar huis gaat.

Uit eigen ervaring, en door middel van het begeleiden van vele mensen weet ik dat dit voor een doorbraak zorgt op meerdere vlakken tegelijk.

Door verdieping in je drijfveren leer je jezelf steeds beter kennen. Je blijft continue bijleren door nieuwe inzichten. Soms is het nodig om hetzelfde verhaal een aantal keer te horen voordat het pas echt bij je binnenkomt. Laagje voor laagje kom je steeds dichter tot de kern. En dat is mooi! Want van daaruit maak je steeds betere beslissingen. Dat is leuk voor jezelf en vaak ook voor anderen.

Wil jij gezonde keuzes maken? Dan zie ik je graag terug!

Investering

Particulier: 165 Euro per persoon inclusief 21% btw.
Zakelijk: 165 Euro per persoon exclusief 21% btw.
Tijd investering: van 10.00 tot 16.00 uur.
Evt. reiskosten *: 0,19 Euro per kilometer exclusief 21% btw.

* Lokatie in overleg. Dit kan bij CMB coaching in Driebruggen, of bij u op kantoor.


Toelatingseis

Om mee te kunnen doen met een verdiepingsdag, moet je getypeerd zijn door een V-cirkel coach/trainer. Ben jij nog niet zo ver? Niet getreurd! Maak een afspraak voor het achterhalen van jouw type en ontdek door welke onbewuste drijfveer jij wordt aangestuurd.


Tot slot

Een verdiepingsdag staat garant voor nieuwe inzichten. Persoonlijke ontwikkeling is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Je hebt er dagelijks plezier van.