Mijn programma

Ik coach je op de dingen de je onbewust doet. Je bent je je er misschien niet van bewust, maar veel dingen doe je automatisch in een bepaald patroon en zonder er bij na te denken. Die automatische patronen  en gewoontes zorgen er echter voor dat je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt.Intakegesprek

Bij mij begin je met een gratis intakegesprek. Na aanmelding ontvang je 5 vragen die je voorafgaande aan het gesprek in vult. Na het gesprek kun je besluiten of je wel of niet doorgaat met het coachingsprogramma.Bewustwording in 3 stappen

CMB Coaching werkt met een drie stappen programma. Na iedere stap kan je besluiten te stoppen of verder te gaan. In de gesprekken stel ik vragen naar hoe jij het leven beleeft. Door jouw onderstroom herkenbaar, begrijpbaar en concreet te maken, help ik je zelfkennis te optimaliseren. Het drie stappen programma bestaat uit de volgende stappen.

STAP 1

In een 1 op 1 sessie gaan we achterhalen door welke onbewuste drijfveer je wordt aangestuurd. Verhelderend! Door inzicht in je drijfveer ga je begrijpen waarom je doet wat je doet, waar jouw interpretaties, keuzes en gedrag vandaan komen.

Lees meer >

STAP 2

Stap 2 is een bewustwordingstraject van 5 sessies. Door het optimaliseren van je zelfkennis kan je onbewuste patronen gaan herkennen en doorbreken. Niet om iets af te leren, maar juist door iets bij te leren.
Dit is het keerpunt van automatisch gedrag naar zelfleiderschap waarin je kan kiezen voor gedrag wat je iets oplevert in plaats van kost.

Lees meer >

STAP 3

Persoonlijke ontwikkeling is een proces van training.
Het fijne is zodra je door hebt hoe het werkt, verleer je het niet. Dreig je even uit balans te raken, dan kan je door je opgedane kennis en ervaring de juiste stappen nemen.
Hierin kan je ook ‘next level’ door verdieping op te zoeken en je kennis te onderhouden.

Lees meer >


Onbewuste drijfveer in kaart

Tijdens een coaching sessie maak ik gebruik van het gedachtegoed van de V-cirkel Academie. Er bestaan 9 onbewuste drijfveren ofwel negen V-cirkels. Juist deze V-cirkel geeft een helder beeld van hoe jij betekenis geeft en in elkaar steekt.