Gratis gesprek

Hoe zou het voor je zijn als je niet langer tegen ‘dingen’ aanloopt? Dat het tot op de centimeter duidelijk wordt wat er precies speelt. Dat je jezelf geen verwijten hoeft te maken, maar dat je gaat begrijpen waarom je ‘ergens’ tegenaan loopt.

Hoe zou het voor je zijn als dat ongrijpbare opeens duidelijk wordt door inzicht in wat je doet en waarom je het doet?

Je loopt niet zomaar ergens tegenaan. Onbewust spelen er belangen die zo sterk zijn dat je ongemerkt keer op keer dezelfde keuzes maakt, waardoor je ongewild in een vicieuze cirkel terecht komt.

Zolang jij niet haarfijn door hebt wat jouw onbewuste belang is om bepaalde automatische keuzes te maken, blijf je doorlopen in dezelfde patronen. Wanneer je duidelijkheid wil en een manier om heel concreet stappen te maken om uit je vicieuze cirkel te breken, maak dan een afspraak voor een gratis gesprek.

Neem de ‘dingen’ die je storen serieus, blijf er niet mee rondlopen tot het erger wordt. Je kunt jezelf veel ellende besparen door jezelf het inzicht te gunnen. Je kunt bewust weten wat je wilt, maar welk onbewuste belang jij hebt waarmee je jezelf tegen werkt, daar heb je inzicht voor nodig. Stuur mij vandaag nog een berichtje om een afspraak te maken.

Ik hoor vaak opmerkingen als ‘het is nou eenmaal zo, ik moet het er maar mee doen’, of ‘ik ben nou eenmaal zo’. Dat zijn typische opmerkingen die gemaakt worden vanuit een beperkt inzicht. Ik geef mensen graag inzicht waardoor ze gaan zien dat er ook andere opties bestaan. Wanneer je door krijgt hoeveel invloed je hebt op je leven, en dat er altijd keuze is, loop je niet langer vast in je vicieuze cirkel.

Vaak voel je wel aan dat het ook anders kan, maar waar begin je? Hoe pak je dat aan? We zijn geneigd om ‘dingen’ zelf uit te zoeken. Doorgaan totdat je het antwoord hebt.

Zoals Albert Einstein zei: “Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”.

Dus je kunt nog langer vast blijven lopen in je cirkel, en alle problemen die ontstaan voor lief nemen. Of je kunt jezelf serieus nemen. Jezelf niet langer tekort doen. De stoute schoenen aantrekken en jezelf echt goed leren kennen!

Concreet maken wat er speelt begint bij een eerste gesprek, een eerste stap.
Het volgende formulier helpt daarbij, we zullen jouw antwoorden bespreken in het gesprek: Gratis Gesprek.

Gratis Gesprek

Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend, er is van beide kanten geen verplichting om een vervolg afspraak in te plannen.