Persoonlijke coach

Je hebt een probleem. Je bent moe en prikkelbaar. De werkdruk is hoog en je hebt stress van je werk. Als je thuis komt val je uit tegen de mensen die je liefhebt. Je voelt een constante druk. Je concentratie is niet wat het geweest was. Die ene keer dat je een nacht goed doorslaapt, is als een druppel op een gloeiende plaat, het is te weinig om van op te laden. Je wil het tij keren voordat je opbrandt, maar waar begin je?

Als persoonlijke coach kan ik je helpen. En ik leg je hier graag alvast uit hoe. Ben je al overtuigd? Plan dan een gratis telefoon gesprek.


Waarom een Persoonlijke Coach?

Heb je een probleem en twijfel je of het inschakelen van een coach kan helpen? Twijfels zijn heel begrijpelijk. Ik zeg altijd, je kunt jezelf redden, maar met een coach gaat het net wat makkelijker.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een persoonlijke coach. Jouw vraag is nu, kan Christy mij helpen? Ik geef je graag wat voorbeelden waar ik je als persoonlijke coaching mee kan ondersteunen.


Mogelijke problemen :

Je hebt stress, je voelt je overbelast of je bent bang voor een burnout.

Je bent bang om fouten te maken en het zit je in de weg om verder te kunnen.

Je ervaart problemen in je relatie of relatie met ouders, familie of vrienden.

Je hebt moeite met verwachtingen van anderen, op je werk of thuis.

Je hebt weinig energie en zoekt waar je wel energie van krijgt.

Je zit slecht in je vel.

Je hebt gebrek aan zelfvertrouwen.

Je kunt geen nee zeggen.

Je vindt het maken van keuzes lastig.

Je wilt meer van jezelf laten zien, maar iets houdt je tegen.

Je hebt moeite om je gevoelens te uiten.

Wat kan je met persoonlijke coaching bereiken?

Ik kan je als persoonlijke coach op een objectieve manier veel inzicht geven in je eigen belevingswereld. Door de coaching sessie kun je bijvoorbeeld :

  • Grenzen stellen en kiezen voor jezelf.
  • Begrijpen hoe je met jezelf en anderen communiceert.
  • Jezelf accepteren en van jezelf houden.
  • Inzicht krijgen in je eigen gedrag en functioneren.
  • Jezelf ontwikkelen.

Hoe vraag je je af?

Ik coach je op de dingen de je onbewust doet. Je bent je je er misschien niet van bewust, maar veel dingen doe je automatisch in een bepaald patroon en zonder er bij na te denken. Die automatische patronen  en gewoontes zorgen er echter voor dat je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt.

Door mijn coaching sessie geef ik je inzicht in deze onbewuste drijfveren. Door je bewust te worden van je eigen onbewuste patronen en gewoontes, kun je deze bewust doorbreken.

Ik vertel je graag meer over coaching op drijfveren >

Mijn werkwijze als Persoonlijke coach?

Intakegesprek
Je kan je aanmelden voor een gratis intake gesprek. Na aanmelding ontvang je 5 vragen die je voorafgaande aan het gesprek in vult. Het is een vrijblijvende intake.

Drie stappen programma
In de gesprekken stel ik vragen naar hoe jij het leven beleeft. Door jouw onderstroom (onbewuste) herkenbaar, begrijpbaar en concreet te maken, help ik je zelfkennis te optimaliseren.

Wat onbewust is, moet eerst bewust worden voordat we er iets mee kunnen doen. Daarom heeft CMB Coaching een 3 stappen programma:

1) Het achterhalen van jouw onbewuste drijfveer.
2) Het doorbreken van patronen die niet langer voor je werken.
3) Verdieping training.

Lees meer over het programma >

Onbewuste drijfveer in kaart.
Ik maak gebruik van het gedachtegoed van de V-cirkel Academie. Er bestaan 9 onbewuste drijfveren ofwel negen V-cirkels. Juist deze V-cirkel geeft een helder beeld van hoe jij betekenis geeft en in elkaar steekt.Wat andere klanten zeggen

Denise (25, Harderwijk)

“Nadat ik in een burn-out terecht kwam begon een ware zoektocht naar datgene wat mij zou helpen. Uiteindelijk ben ik bij Christy terecht gekomen, en ja, dit is waar ik naar opzoek was! Het heeft mij zoveel inzicht en bewustwording gegeven. Ik herken nu mijn onbewuste drijfveren en weet hoe ik hier anders mee om kan gaan. Het is een les geweest die ik mijn hele leven kan meenemen!”

Anouk (35, Deurningen)

“Het meest waardevolle vind ik de inzichten die je krijgt in je automatische patroon, zo’n eyeopener! Het is zo bijzonder om je te realiseren dat andere mensen door zo’n andere bril kijken en hele andere kijk en verwachtingen hebben van dingen.”

Froukje (28, Woerden)

“Een absolute aanrader voor iedereen die in de knoop zit met zichzelf of voor wie zich persoonlijk verder wil ontwikkelen. Ik had nooit verwacht dat het zoveel rust kon geven om alleen maar te weten (en vooral: te accepteren!) wat mezelf drijft, waarom ik dingen doe & denk. Heerlijk! Bizar dat 5 sessies zo’n omslag kunnen geven.“

Persoonlijke coach in de buurt

Als persoonlijke coach werk ik vanuit Driebruggen, centraal gelegen in Nederland. In de buurt van o.a. Woerden, Gouda, Bodegraven in het Groene Hart van de Randstad. Daarnaast bied ik online coaching sessies aan voor als je iets verder weg zit.