Coaching & Training

Als coach & trainer help ik zowel particulieren als medewerkers bij bedrijven. Bekijk mijn aanpak voor jou persoonlijk of voor je bedrijf. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Eén op één coaching

Met één op één coaching help ik jou te voorkomen dat je opbrandt. Je wilt blij zijn in relaties, op je werk en met je dagelijkse routine. Een leven waarin je je lekker voelt en je weerbaar bent in uitdagende omstandigheden.

Persoonlijke ontwikkeling training

Dag oude patronen. Hello new me!
Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling voor een beter resultaat in wat je doet en wie je bent.
Investeren in jezelf is van onschatbare waarde! Je brengt iedere minuut van je leven met jezelf door. Je trotseert de ‘highs & lows’ van het leven met de persoon die jij bent. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat je met de fijnste versie van jezelf leeft toch?

Online & offline coaching

Ik werk zowel online als offline. Als jij een sessie bij mij boekt, heb jij de keuze om de sessie online te doen of bij mij op lokatie in Driebruggen.
Driebruggen is centraal gelegen in Nederland, het ligt in het Groene Hart van de Randstad in de buurt van Woerden, Gouda en Bodegraven.

Wat andere klanten zeggen

Denise (25, Harderwijk)

“Nadat ik in een burn-out terecht kwam begon een ware zoektocht naar datgene wat mij zou helpen. Uiteindelijk ben ik bij Christy terecht gekomen, en ja, dit is waar ik naar opzoek was! Het heeft mij zoveel inzicht en bewustwording gegeven. Ik herken nu mijn onbewuste drijfveren en weet hoe ik hier anders mee om kan gaan. Het is een les geweest die ik mijn hele leven kan meenemen!”

Agnes (47, Deventer)

“Christy is een persoonlijke en doortastende coach. Ze helpt je inzicht te geven in je onbewuste drijfveren, in waarom je doet wat je doet. Heb je dat eenmaal door, dan leer je hoe je je beperkende patronen kan doorbreken. Christy is in staat de kern van je probleem te raken, zodat er ruimte ontstaat voor bewustwording en het maken van keuzes die gezond voor je zijn.”

Froukje (28, Woerden)

“Een absolute aanrader voor iedereen die in de knoop zit met zichzelf of voor wie zich persoonlijk verder wil ontwikkelen. Ik had nooit verwacht dat het zoveel rust kon geven om alleen maar te weten (en vooral: te accepteren!) wat mezelf drijft, waarom ik dingen doe & denk. Heerlijk! Bizar dat 5 sessies zo’n omslag kunnen geven.“