Bewustwording

Veradering begint bij bewustwording.

Stress & burn-out klachten komen voort uit een leefstijl waarin je onbewust kiest voor gedrag wat je meer kost dan oplevert. Wil dit veranderen dan is het zaak je bewust te worden van overtuigingen die je gedrag aansturen.

We streven onhaalbare idealen na en willen aan verwachtingen voldoen. We krijgen te maken met teleurstellingen, pijn & verdriet en vinden het lastig om het leven te nemen zoals het komt. We hebben een manier gevonden om ons te beschermen en om te gaan met het leven.

Onbewust

Omdat dit onbewust is hebben we niet door dat we 24/7 onze overtuigingen naleven om veilig te overleven en dat juist dit is waar we langzaam aan opbranden.

CMB coaching helpt mensen bewust te maken van hun doen & laten en de drijfveer achter hun gedrag. Zodat men de ongezonde leefstijl kan doorbreken en bewust kan kiezen voor gedrag wat hen meer oplevert dan kost!

Via het bewustwordings programma van CMB coaching pak je stress bij de kern aan. Je komt erachter wat je onbewust doet & laat doordat je je onbewuste overtuigingen leert kennen. Deze zelfkennis is goud waard. Je krijgt door hoe je opbranden kan voorkomen, met blijvend effect.