Drijfveren in kaart brengen

Hoe zou het voor je zijn als jij precies wist waarom je doet zoals je doet? En waarom je bepaalde dingen zo moeilijk kan laten?! Hoe zou het voor je zijn als je je gedrag tot op de centimeter zou kunnen verklaren? Zoals mijn klant er onlangs achter kwam wat zijn drijfveer is en nu begrijpt waarom de dingen in zijn werk, privé en relaties gaan zoals ze gaan. En dat alleen maar door het in kaart brengen van drijfveren.

Waarom je doet wat je doet

Veel mensen worstelen ermee dat ze niet goed begrijpen waarom ze doen wat ze doen. Ze gaan graven in het verleden om een verklaring te vinden voor hun gedrag. De impact die het verleden op je heeft is echter nooit zo groot als jouw onbewuste drijfveer.

Uit onderzoek blijkt dat 95% van wat wij doen onbewust is. Jouw onbewuste drijfveer stuurt jouw gedrag 24/7 aan. Wil je je gedrag begrijpen, dan is het van belang om te achterhalen waardoor jouw gedrag aangedreven wordt.

Onbewuste drijfveer

Laat je je onbewuste drijfveren in kaart brengen dan is dat een enorme eyeopener, want je gaat inzien wat je onbewust doet. Je gaat je reacties begrijpen. En de keuzes die je gemaakt hebt kan je verklaren.

Jouw drijfveer geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid. Want deze beschrijft door welke bril jij naar jezelf en naar de wereld kijkt. Waardoor je begrijpt waar jouw interpretaties vandaan komen.

Je gaat ongezonde patronen herkennen die je op den duur kan leren doorbreken. Veel klanten ervaren het als een geruststelling om te begrijpen waar hun gedrag vandaan komt. Ze accepteren beter wie ze zijn en het voorkomt dat ze blijven piekeren en druk zijn in hun hoofd. Ook ervaren veel klanten dat ze direct meer regie krijgen over hun leven.

Ook voor jou

Begrijpen waar je gedrag vandaan komt, verandert niets aan wie jij bent. Jij blijft gewoon lekker jezelf, ik wil je niet veranderen. Ben jij er klaar voor om jouw drijfveren in kaart te brengen? Waardoor jij kan verklaren waarom je doet wat je doet. En in gaat zien waarom de dingen gaan zoals ze gaan in jouw werk, privé en relaties.

Is jouw antwoord “JA”, meld je dan snel aan!

Hoe het werkt

We spreken een datum en een tijd af. Daarna ontvang je van mij een bevestiging per e-mail met daarin een intake formulier. Dit intake formulier heeft slechts 5 vragen die jou aanzetten om over jezelf na te denken. Jij krijgt dan alvast een indruk van mijn vraagstelling en jouw antwoorden geven mij een indruk van jouw drijfveer.

In de e-mail ontvang je een link om te beeldbellen. De factuur van 95 Euro (vrijgesteld van btw), met een betaaltermijn van 14 dagen. De sessie duurt 1,5 uur, dat lijkt wellicht lang maar – uit de praktijk weet ik dat dit voorbij vliegt.

Na de sessie ontvang je informatie over jouw drijfveer om nog eens rustig na te lezen. Heb je opmerking of vragen dan sta ik voor je klaar om per e-mail of telefoon verdere toelichting te geven. Ik blijf graag met je in contact.

Velen gingen jou voor


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.