Persoonlijke Ontwikkeling Training

Dag oude patronen. Hello new me!
Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling voor een beter resultaat in wat je doet en wie je bent.

Investeren in jezelf is van onschatbare waarde! Je brengt iedere minuut van je leven met jezelf door. Je trotseert de ‘highs & lows’ van het leven met de persoon die jij bent. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat je met de fijnste versie van jezelf leeft toch?

Zodat je voluit geniet van de fijne momenten en je weerbaar bent in zware momenten. No matter what life throws at you.

Het belangrijkste project waar je ooit aan zal werken ben jij.

Hoe we in elkaar zitten.

Het ingewikkelde van het leven is, dat we eigenlijk maar wat doen. We kennen onszelf slecht. Ons gedrag wordt aangestuurd door onbewuste drijfveren. Ten minste 95% van wat we doen, doen we onbewust.

En dat is waar deze persoonlijke ontwikkeling training over gaat. Bewust worden van de drijfveer die jou aanstuurt. Het is een ontmoeting met jezelf, zodat je jezelf niet langer hoeft ‘tegen te komen’.

Je gaat haarscherp zien waarom je doet zoals je doet. Je gaat begrijpen waar je keuzes, interpretaties en gedrag vandaan komen.

Door dit inzicht ga je inzien dat je niet altijd je voordeel haalt uit datgene wat je doet. En zal je leren keuzes te maken die je veel meer opleveren. Met de tools die je krijgt aangereikt kan jij jouw fijnste versie worden en blijven.

Testimonial

Bijleren en polijsten

Als je nagaat dat je 95% onbewust doet, dan valt er veel te ontdekken over jezelf! Je zal je zelfkennis optimaliseren.

In deze training leren we jou hoe je jouw automatische gedrag wat weinig oplevert leert vervangen voor nieuw gedrag wat je veel oplevert. Jij hebt de regie daarin en beslist voor welk gedrag je kiest.

We zullen jou teruggeven waar je heel goed in bent. Zodat je deze kwaliteiten kan polijsten en effectief kan inzetten.

Je gaat kennis maken met je valkuilen en bijleren wat je kunt doen om niet langer in je eigen valkuil te belanden. We zullen het hebben over de manier waarop jij jezelf saboteert. Zodat we jou passende tools kunnen geven om te doen wat je wilt, zonder naar die saboteur te luisteren.

Oude patronen doorbreken

Zit jij niet lekker in je vel? Dan betekent dat vaak dat je je oude vel aan het ontgroeien bent. Oude gewoontes passen je niet meer, maar je neemt er moeilijk afscheid van.

Je staat voor de keuze om te blijven doen wat je doet en voor lief te nemen dat je niet lekker in je vel zit. Of je kiest ervoor een knoop door te hakken en te gaan voor verbetering.

Wat deze training uniek maakt is dat je aan onderliggende patronen werkt. Doorbreek je 1 patroon, dan zullen er meerdere klachten tegelijk opgelost worden.

Een ander voordeel is dat je precies leert wat je moet doen als je uit balans dreigt te raken. Je kan jezelf bijsturen. Wat je in deze training leert, daar heb je de rest van je leven plezier van. Het is goud waard.

Wat heb je aan een persoonlijke ontwikkeling training?

Ontwikkelingen op persoonlijk vlak staan los van omstandigheden of locatie. Werk je aan jezelf, dan heb je daar profijt van in je werk, in relaties en privé situaties.

Wat je eruit haalt is:

 • meer rust en zelf acceptatie.
 • meer begrip en compassie voor jezelf.
 • vermindering van frustraties.
 • dat je beter in balans bent.
 • meer grip op je leven.
 • optimale zelfkennis.
 • (zelf-) vertrouwen.

Des te beter jij jezelf bewust aan kan sturen, des te beter jij om kunt gaan met:

 • stress en burn-out preventie.
 • zelfzorg.
 • waarmaken van je wensen.
 • bewaken van je grenzen.

Jouw voordeel in relaties is dat je:

 • haarscherp door hebt wat bij jou hoort en wat van een ander is.
 • beter kunt communiceren.
 • meer verbinding hebt.
 • duidelijkheid hebt over waar jij verantwoordelijk voor bent.
 • meer begrip zult hebben voor anderen.
 • beter samen kan werken.

Wat je bijleert kan je dagelijks toepassen in werk & privé . Het is blijvend. Dat maakt deze persoonlijke ontwikkeling training van CMB coaching effectief, duurzaam en lonend.

Hoe ziet de training eruit?

Deze training bestaat uit 7 sessies die 1 op 1 gegeven worden. Het is aan jou of wij deze sessies online (via Skype of zoom) doen of live bij mij aan tafel in Driebruggen. Het mag ook een combinatie van beide opties zijn.

De sessies worden in overleg ingepland om de 3 a 4 weken. Dit is nodig zodat jij de tijd hebt het geleerde te gaan herkennen en te oefenen voordat we met de volgende stap aan de gang gaan.

De stappen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Verwacht geen “one size fits all” training. Ieder mens is uniek. De inhoud zal 100% over jouw persoonlijkheid gaan.

We gaan opzoek naar jouw overtuigingen en brengen deze nauwkeurig in kaart. We zorgen ervoor dat je haarfijn doorkrijgt wat je op de automatische piloot doet. Wat dat je oplevert en wat het je kost.

Je zal inzicht krijgen in de manier waarop je jezelf beperkt. Dit patroon leer je doorbreken, zodat jij kunt kiezen voor gedrag wat je meer op gaat leveren.

Wanneer je in de laatste sessie achterom kijkt, wil je niet meer terug naar de persoon die je was. Je hebt veel stappen gemaakt en bent een fijnere jij geworden. Zowel voor jezelf als voor anderen.

Zelfinzicht is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf of een ander kan geven.

Investeren in jezelf

Investeren in jezelf verdien je dubbel en dwars terug.

Deze persoonlijke ontwikkeling training is verdeelt over zeven sessies van anderhalf uur, die we om de 3 á 4 weken inplannen. De investering is 875 euro dit bedrag is vrijgesteld van btw.

Wat je krijgt is een zee aan inzicht en zelfkennis. Je ontvangt een handleiding met oefeningen en specifieke informatie die je na iedere sessie thuis kan doornemen. Daarnaast krijg je het boek “De beste versie van jezelf” van Monique Schouten, psycholoog en oprichter van de V-cirkel Academie.

Testimonial

Wil jij de training liever samen met iemand volgen of met een team? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Waarde van persoonlijke ontwikkeling

Wat zou het jou waard zijn als je beter kan communiceren met anderen, zodat er naar je geluisterd wordt en jij je gehoord voelt?

Hoe zou het voor je zijn als niets jou meer tegenhoudt om te doen wat je wil doen en te zijn wie je wil zijn?

Wat zal er gebeuren als jij jouw grenzen goed kent en deze 24/7 kan bewaken?

Zou jij nog langer opbranden als jij weet hoe je je eigen stress creëert en je frustraties leert verminderen?

Wil jij makkelijker beslissingen maken? Dan is dit programma echt iets voor jou. Want als je bewust bent weet je beter naar welke stem je moet luisteren om goed voor jezelf te zorgen.

Is dit wat je wil? Dan nodig ik je van harte uit in de persoonlijke ontwikkeling training van CMB coaching.


Over Christy

In 2015 werd Christy geregistreerd V-cirkel coach. Sindsdien geeft zij diepgaand inzicht in de beperkende patronen die je zelf onbewust in stand houdt.

In haar bedrijf geeft Christy bewustzijnstraining & -coaching aan particulieren en bedrijven. Ze helpt zelfkennis te optimaliseren, zodat onbewuste patronen herkent en doorbroken kunnen worden.

Door de onderstroom bespreekbaar, herkenbaar en concreet te maken, geeft zij individuen, gezinnen en teams inzicht in zichzelf en elkaar. Dit verhoogt wederzijds begrip, verbetert de communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Bewustwording is de sleutel naar een eerlijk zelfbeeld en naar begrip in je doen & laten. Het is tevens het keerpunt van automatisch gedrag naar zelfleiderschap.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.