Eén op één coaching.

Met één op één coaching help ik jou te voorkomen dat je opbrandt. Je wilt blij zijn in relaties, op je werk en met je dagelijkse routine. Een leven waarin je je lekker voelt en je weerbaar bent in uitdagende omstandigheden.

Tegenslagen, onverwachte gebeurtenissen en een agenda met eindeloze verplichtingen kunnen het leven zwaar maken en je het gevoel geven dat je geleefd wordt.

Je bent druk. Je voelt je gehaast. Vaak denk je: “Dat kan er ook nog wel bij.” Je raakt snel geïrriteerd, maar zet dapper een tandje bij en gaat tot het uiterste. Als er aan het einde van de rit geen waardering volgt voor alles waar jij je voor ingezet hebt, dan knapt er iets in je. Daar heb je dan al die moeite voor gedaan.

Je wordt boos of onverschillig. Gaat anderen verwijten dat ze het niet goed doen. Je raakt aangebrand. Je wil een fijner mens zijn. Maar zo gedraag je je niet en daar baal je van.

Herkenbaar?

één op één coaching
persoonlijke coach

Je bent meer dan je gedrag.

Er zit een fijn mens in jou, die met de beste intenties doet wat goed is. Of tenminste denkt te doen wat goed is. Want ergens van binnen begint het te knagen. “Is dit het wel? Ben ik wie ik wil zijn? Is mijn relatie wat het zijn moet? Doe ik wat ik wil doen?” Je voelt dat er meer in zit.

Wat kan je eraan doen?

Je wilt lekkerder in je vel zitten, dus ga je opzoek. Maar naar wie? Of naar wat?
Je raadpleegt bekenden uit je omgeving. Ze komen met tips waardoor je je op kan laden als yoga, sporten, meditatie, een fantastisch dieet, genieten van een warm bad.

Je probeert eens wat uit. En bent best tevreden. Maar van lieverlee doe je het minder vaak. Ook al weet je dat het goed voor je is. En weer een week verder ben je ermee gestopt. Was dit eigenlijk wel wat je zocht?

En dan? Je loopt vast.

Is dat erg? Mijn antwoord is ja en nee.

Nee -> het is niet erg, want het is menselijk. Het kan iedereen overkomen. En het goede nieuws is; je kunt er iets aan doen.

Ja -> het is wél erg, want als er niets gebeurd blijf je ontevreden, geïrriteerd en zit je jezelf in de weg. De stress zal blijven en kan toenemen tot chronische stress. De belasting kan te groot worden waardoor je in een burn-out terecht komt.

80% van de burn-out gevallen, ziet een burn-out niet aankomen.

Wanneer je stress hebt, vast loopt en hetzelfde blijft doen, hoef je geen ander resultaat te verwachten. Gelukkig erkennen sommige mensen hun probleem en nemen op tijd de beslissing om hulp van buitenaf in te schakelen.

Dit is het moment dat mensen bij mij aankloppen voor persoonlijke coaching.

Ik help mensen inzichtelijk te maken aan welke patronen ze opbranden. Hoe wordt stress gecreëerd en welk patroon moet doorbroken worden om opbranden te stoppen en opladen mogelijk te maken. Zodat mensen weerbaarder zijn, evenwichtiger en meer plezier gaan ervaren.

Wat we in een coach gesprek doen.

We praten. We bespreken waar de schoen wringt. Dat doe jij door eerlijk naar jezelf te kijken. En ik luister met een open mind, zonder oordeel, naar de betekenis. Ik kijk niet naar je gedrag, maar ik luister naar de motivatie achter jouw gedrag.

Samen achterhalen we welke drijfveer jouw gedrag aanstuurt. Wanneer die drijfveer op tafel ligt, weten we exact wat jou stress oplevert en hoe je dat kunt verminderen. En wat je kan bijleren om beter in evenwicht te komen en te blijven.

Zo weet jij precies wat je kunt doen om stress te verminderen.

Wat coaching je oplevert.

Met één op één coaching krijg je vaak een stukje bevestiging en dat geeft rust. Maar het is veel meer dan dat:

 • Het geeft inzicht in je doen en laten.
  Je gaat begrijpen waarom je relatie loopt zoals die loopt, je werk gaat zoals het gaat, hoe je met jezelf en anderen omgaat.
 • Het wordt duidelijk welke ideaalbeelden je onbewust najaagt waardoor je uitgeput raakt.
 • Je zal meer begrip voor jezelf krijgen.
 • Minder frustraties.
 • Je komt beter in balans.
 • Je leert je grenzen beter bewaken.

Het zal duidelijk worden waar je aan kan werken. Je zelfinzicht wordt groter en dat raak je nooit meer kwijt. Het fijne is dat je het dagelijks kan toepassen in je werk, je relaties en je privé-leven. Je leert beter voor jezelf te zorgen.

Wil jij met mij aan de slag?

Dan krijg je van te voren een intake formulier met een aantal vragen die je aanzetten om over jezelf na te denken. Het geeft jou een indruk van de manier van vragen stellen. En het geeft mij een indruk van wie jij bent.

Daarnaast krijg jij de keuze om het gesprek online te doen via Skype of Zoom. Of bij mij aan tafel in Driebruggen.

De investering is in beide gevallen anderhalf uur en 95 euro, dit bedrag is vrijgesteld van btw.

Na de sessie ontvang je informatie die je nog eens kunt nalezen. Heb je nog vragen of opmerkingen nadat je geweest bent, dan kan je daar per email of telefoon nog even bij mij op terugkomen.

Als jij

 • Er klaar mee bent om je uitgeput te voelen.
 • Niet langer goedbedoelde adviezen wil krijgen die voor jou niet werken.
 • Weet dat op deze manier doorgaan niet langer goed voor je is.
 • Je niet kan veroorloven in cirkeltjes te blijven rondlopen waar je zelf niet uitkomt.
 • Goed naar jezelf kan kijken.

Dan heet ik je van harte welkom!
Ik ben Christy Melpignano-Beerda. Sinds 2015 gecertificeerd coach en groot liefhebber van (ijs-) thee, Olympische Spelen, vakantie aan zee en persoonlijke ontwikkeling. Je kan meer lezen op de over mij pagina.

Voor wie is deze coaching geschikt?

Deze coaching is geschikt voor mensen die bereid zijn zich af te vragen: “Wat doe ik nu precies?” en die bereid zijn zonder oordeel naar zichzelf te kijken.

Dit zijn je opties.

Je kan kiezen voor een snelle “quick fix” van iemand anders. Waarmee je tijdelijke verlichting hebt, zoals ik het noem een pleister voor de kwaal. Dan kies je ervoor niet het onderliggende probleem aan te pakken en verval je weer in je oude patroon en zal je opnieuw vastlopen.

Een andere optie is: niets doen en rond blijven lopen in cirkeltjes waar je zelf niet uit komt.

Of je pakt nu deze kans en gaat ervaren wat er gebeurd als jij bewust voor gedrag gaat kiezen wat jou weerbaarheid, energie, balans, tevredenheid en plezier oplevert. En blijvend een ‘opbrand-patroon’ doorbreekt.

Je kan mij bellen op 0652008948 of je aanmelden via de knop hieronder.


Over Christy

In 2015 werd Christy geregistreerd V-cirkel coach. Sindsdien geeft zij diepgaand inzicht in de beperkende patronen die je zelf onbewust in stand houdt.

In haar bedrijf geeft Christy bewustzijnstraining & -coaching aan particulieren en bedrijven. Ze helpt zelfkennis te optimaliseren, zodat onbewuste patronen herkent en doorbroken kunnen worden.

Door de onderstroom bespreekbaar, herkenbaar en concreet te maken, geeft zij individuen, gezinnen en teams inzicht in zichzelf en elkaar. Dit verhoogt wederzijds begrip, verbetert de communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Bewustwording is de sleutel naar een eerlijk zelfbeeld en naar begrip in je doen & laten. Het is tevens het keerpunt van automatisch gedrag naar zelfleiderschap.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.