Workshop Onbewuste Drijfveren

In deze workshop bespreken we de 9 persoonlijkheidstypes. Ieder persoonlijkheidstype wordt aangestuurd door overtuigingen. Eén van die types gaat over jou. Jouw type is als het ware de ‘bril’ waarmee je 24/7 naar de realiteit kijkt en zegt iets over je wereldbeeld.

Wordt je je bewust van je eigen type dan ga je haarscherp zien waarom je doet zoals je doet. Je gaat begrijpen waar je keuzes, interpretaties en gedrag vandaan komen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onze onbewuste drijfveer vrijwel al ons gedrag bepaalt. Dus die moet op tafel als je wilt begrijpen waarom je doet wat je doet. 

In deze workshop krijg je een kijkje in de belevingswereld van anderen. De verhalen en opmerkingen van anderen laten je inzien dat iedereen vanuit zijn eigen wereldbeeld redeneert en interpreteert.

Zo leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar ga je de drijfveren van anderen ook beter begrijpen. Hierdoor kan je het gedrag van de mensen om je heen verklaren.

Wordt je naast je eigen type ook bewust van de 8 andere types, dan begrijp je het gedrag van de mensen om je heen veel beter. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar door te begrijpen wat een ander motiveert om zich te gedragen zoals ze dat doen, stemt dat mild.

Wanneer je je eigen drijfveer op tafel hebt en je kent de drijfveren van anderen, ga je nog beter doorkrijgen wat van jou is en wat van een ander.

Deze workshop onbewuste drijfveren:

  • Leer je je persoonlijkheidstype kennen.
  • Ga je motivatie achter gedrag herkennen bij jezelf en anderen.
  • Kan je scheiden wat van jou is en wat van een ander.
  • Is geschikt voor teams, families, individuen en groepen.

In deze Onbewuste Drijfveren Workshop focussen we op de negen persoonlijkheidstypes. Een echte eyeopener want als je je type doorkrijgt, begrijp je precies waarom je doet wat je doet. Dus ook hoe je stress creëert. Het is daarmee een fijne workshop die ingezet kan worden voor stress preventie.

Klanten aan het woord

Sarah (37) Arnhem

Dank voor je heldere feedback, uitleg en integere werkwijze. Het is absoluut interessant hoe drijfveren mensen doorgronden en samenvatten van eigenschappen. Ik ben ervan overtuigd dat jouw werkwijze als coach mensen goed ondersteuning kan bieden om zich gebalanceerd te ontwikkelen.

Louise (42) Zoetermeer

Verhelderend gesprek met mooie inzichten en handvaten. Christy weet op een rustige manier tot de kern te komen. Een aanrader!

Marianne (39) Reeuwijk

Bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ongelofelijk hoe je met een aantal vragen iemands drijfveren en motivatie kan vinden. Het geeft meer inzicht in je eigen en in mijn geval ook mijn mans denkwijze, motivatie en keuzes. Hier kunnen wij wat mee.

Marja (47) Bodegraven

Een super leuke sessie bij Christy gedaan. Wat is dit leerzaam en zo bijzonder om dat inzicht in jezelf te mogen krijgen! Twijfel je of je dit ook moet doen, nou gewoon doen het is zo gaaf.

Beatrix (43) Reeuwijk

Een prettige, ontspannen sfeer. Christy geeft helderheid en inzicht in je gedrag en waarom je iets wel, dan niet doet. Een eyeopener. Aanrader voor iedereen.

Marleen (39) Groene Hart

Wat was dit leuk en leerzaam. Het geeft je echt een stukje inzicht in jezelf. De manier van denken en handelen. Onbewust, dus ik had het zelf niet door. En dat is dan juist zo leuk! Er was een prettige open sfeer. Een aanrader voor iedereen eigenlijk want het kan je helpen anders naar jezelf te kijken maar geeft ook inzicht in relaties.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.