“…JE WORDT VANZELF GROOT…”

Het klinkt zo fijn, naar een onbewoond eiland waar je melk uit de kokosnoot drinkt en je vanzelf groot wordt.

Groot worden – groeien in je persoonlijkheid – komt je niet aanwaaien door een subtropisch briesje. En in de meeste gevallen wordt het je niet met de paplepel ingegeven. Je kunt alleen groeien, als je de verantwoordelijkheid daarvoor neemt.

Wanneer je op je luie haidewiets blijft liggen en niets doet blijf je in dezelfde patronen rondcirkelen als een irritant liedje wat je maar niet uit je hoofd krijgt. Je zult jezelf klein houden en dingen zeggen als ‘ik ben nou eenmaal zo’. Of je nu thuis of op een onbewoond eiland bent, je gaat pas lekker leven en blij voelen als je aan jezelf gaat werken.

Je hebt keuze hoe je omgaat met marmelade op je linkermouw, een punaise in je voet en fietsbanden die lek en leeg zijn. Daarvoor is het handig jezelf goed te kennen. Je gedrag wordt namelijk niet geregisseerd door de omstandigheden (een spuitje anti-griep of een stukke geyser) maar jouw onbewuste drijfveren sturen jouw gedrag aan.

Wil je groot worden, wil je groeien als persoonlijkheid, dan zal je vroeg of laat met de billen bloot moeten. Wat doe ik? Waarom doe ik het? Wat zegt dat over mij? Hoe kan ik het anders doen?

Verantwoordelijkheid nemen over de keuzes die je maakt, met inzicht in wat je drijft, daar wordt je niet alleen GROOT van, maar ook een PRACHTIG MENS.

Christy Melpignano-Beerda

Brengt onbewuste drijfveren in kaart.
Gecertificeerd V-cirkel coach


*** Coming Up ***

Deze workshop is een kennismaking met onbewuste drijfveren.

Het is een laagdrempelige workshop en toegankelijk voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken en een stapje wil maken in persoonlijke ontwikkeling.

Onderwerpen:

  • Zelfinzicht.
  • We leven in patronen.
  • We zullen het hebben over trigger punten waar jij voor in beweging komt of waar je ergernissen uit voortkomen.

Kijk voor meer informatie op de website.


Persoonlijke ontwikkeling is training.

Zoals je je lichaam in goede conditie houdt doormiddel van gezonde voeding en beweging. Zo geldt dat ook voor je mindset, die houd je in goede conditie door mentale & emotionele voeding en het trainen van je onbewuste drijfveer. 

Op 15 juni is het onderwerp: Terugkerende thema’s in je leven. Op welke thema’s weeg jij je keuzes af? Deze thema’s komen voort uit je onbewuste drijfveer. Inzichten gegarandeerd!!

De toegevoegde waarde is dat we het niet alleen over jouw drijfveer hebben, maar ook over de drijfveren van mensen om je heen. Je krijgt hierdoor veel duidelijkheid in de belevingswereld van anderen.

Kijk voor meer informatie op de website.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.