WELK TYPE BEN JIJ?

Heb jij jezelf herkent in een van de negen types die ik de afgelopen 2 weken heb gedeeld via Facebook, Instagram en Pinterest?

De kans dat jij je eigen type er tussenuit hebt gepikt is eigenlijk maar klein. De types vertellen wat de motivatie achter je gedrag is, en dat ligt in je onbewuste, je kan er niet zo makkelijk bij. En juist die motivatie zegt alles over jou, en over de keuzes die je maakt. Wat er wel en wat er niet bij je past. Waardoor je geïrriteerd raakt. Wanneer je iets uitstelt. Welke richting je onbewust steeds weer kiest. Hoe je ook probeert het ‘anders’ te doen, je denkt een nieuwe bewuste manier gevonden te hebben, maar het gewenste resultaat blijft uit, omdat je een nieuw pad binnen je comfortzone in bent geslagen.

Je gaat jezelf pas echt goed leren kennen als je je bewust wordt, door welke drijfveer jij onbewust wordt aangestuurd. Iedere dag maak je duizenden keuzes, waarvan ten minste 95% onbewuste keuzes zijn. Pas als je je onbewuste drijfveer leert kennen vallen er muntjes, en krijg je echt door waarom je doet wat je doet, en laat wat je laat.

Ken jij dat knagende gevoel dat er iets ontbreekt? Dat je weet dat het anders kan, maar dat je niet weet waar je moet beginnen? Dat je het verlangen hebt iemand te zijn, en dat je altijd onderweg bent om die persoon te worden?

Kom dan op 31 mei naar de workshop “ontdek je drijfveren” en leer jezelf beter kennen. Dan krijg je inzicht in de ontbrekende puzzelstukjes.

De workshop is van 09:30-14:30 uur te Driebruggen.
De investering is 59 Euro inclusief 21% btw.

Ja! Ik wil graag ontdekken waarom ik doe wat ik doe.

AANMELDEN


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.