Presentatie Stress Preventie

Ik ga exact onthullen wat ervoor nodig is om opbranden te voorkomen.

Op donderdag 18 april 2019.

Bij stress denken we vaak dat het tijdelijk is en wel weer overgaat. Mensen die in een burn-out terecht komen zien vaak niet aankomen wanneer het echt te veel wordt. Waar ligt de grens? Welke stress is ok en welke stress gaat te ver?

De inzichten die ik ga delen komen uit mijn opleiding (V-cirkel Academie) en hebben voor mij alles veranderd! Met andere woorden als ik deze inzichten niet had gekregen, was ik met een burn-out thuis komen te zitten.

Je bent van harte welkom op de “Napkin’s Hersenvoer Avond” !
Laat je inspireren hoe je ergernissen en frustraties kan verminderen.

Meld je aan.

Superleuk als je mensen mee wil nemen! Laat in je aanmelding even weten wie je meeneemt.

Programma:
17:00 – inloop met welkomstdrankje & hapje
17:30 – presentatie door Christy Melpignano
18:15 – afronding & vragen
18:30 – gelegenheid om na te borrelen

Locatie:
Napkins
Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

Vergoeding:
5 € per persoon, inclusief welkomstdrankje & hapje